Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Hack]DayZ Navigator 3.8v

Zaid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , dziś przedstawię hack , który pokazuję przeciwników , namioty , trupy , pojazdy , crash sity , wyposażenie przeciwników i wiele wiele więcej na mapie z DayZ DB. Hack jest bardzo przydatny jeżeli chcemy zobaczyć kto gdzie jest , i gdzie najlepiej się nie wybierać.

Instrukcja:

-Pobieramy hack

-Wypakowujemy

-Włączamy grę

-Wchodzimy na serwer

-Włączamy firefox'a

-Włączamy hack

-Wchodzimy w zakładkę z mapą (w przeglądarce)

screen.jpg

Downoload:

http://www.mediafire.com/?154kwbwqdo786gu

Skan:

https://www.virustotal.com/file/0bb1559c5332512ba497e0e737735773179dcd39701f18b9a892754a655fdeb0/analysis/1351879923/

Porady/Uwagi:

Aby hack działał musicie mieć włączonego najnowszego fire foxa!

Uczeń
Opublikowano

zaid mam prośbę jeśli coś znajdziesz jakieś esp i teleport to wstaw

Wieczna Susza  :D

Uczeń
Opublikowano

o tych co muszę mieć bypas to wiem ;p chodzi mi ot jak by się jakieś nowe pojawiły jak by ktoś zrobił znam dwie strony na których się pojawiają ale tam na razie nic nowego po prostu zajmujesz się widzę publikowaniem cheatów ;p więc jak coś będziesz miał to wstaw lepiej tu mi zaglądać niż na tamte fora ;p a i innym się przyda

Uczeń
Opublikowano

@Up Tak!

A ja sobie wiecie jak to zrobiłem ;D bo ja mam dwa monitory podłączone do jednego kompa jeden z lewej stoi ten mój główny drugi z prawej ;D i obraz z przeglądarki z hacka przerzuciłem na ten drugi monitor bardzo to wszystko ułatwia wszystko od razu widzę nie muszę gry minimalizować.Jak macie drugi monitor wolny to polecam podłączcie sobie :)

Uczeń
Opublikowano

zaid aktualizuj do 4.0 bo już jest

ups przepraszam za double post nie zauważyłem sorki

Uczeń
Opublikowano

Jejku nie nie jest wykryty jest ciągle undetected...jak by był detected to by zaid napisał

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...